Вiддать швартови? Та це як?

Ходила по морям регата
На кораблях зі мной,
хлоп’ята.

Гукає мама: - Йди, мершій!
Пришвартував я човен свій!
Іду додому,
щоб
с
п
и
т
а
т
и
:
- Як ті швартови
в-і-д-д-а-в-а-т-и???
Бо без швартовів хилитатись -
Як же ж тоді
п
р
и
ш
в
а
р
т
у
в
а
т
и
с
ь
!?
Я - капітан!
А-в-ж-е-ж! 
Ще б пак!
Бо: -
Не загадка - не моряк!
І з цим питанням
для макушки,
П
р
и
ч
а
л
и
в
худко до подушки.
Всі капітани спать готові
По склянці їм:
- Віддать
ш
в
а
р
т
о
в
и
!
Вмить, засопів на радість мамі,
Швартови всі
віддались
самі!

P/S. Дівчатам може б і віддав
Швартови всі, що відшукав...
Та не для них всі океани!
Спідниці -
це не
к
а
п
і
т
а
н
и
!

Для похмурих та дорослих "правИльних" дядєй та тьотєй й з них зроблених батьків  /просто занудний текст з букв-у-рядочок/:

Ходила по морям регата на кораблях зі мной, хлоп’ята.
Гукає мама: - Йди, мешій! Пришвартував я човен свій!
Іду додому, щоб спитати: - Як ті швартови віддавати???
Бо без швартовів хилитатись - як же ж тоді пришвартуватись!?
Я - капітан! Авжеж!  Ще б пак! Бо: - Не загадка - не моряк!
І з цим питанням для макушки, причалив худко до подушки.
Всі капітани спать готові по склянці їм: - Віддать швартови!
Вмить, засопів на радість мамі, швартови всі віддались самі!
P/S. Дівчатам може б і віддав швартови всі, що відшукав...
Та не для них всі океани! Спідниці - це не к-а-п-і-т-а-н-и!

=GoldKing=15.10.2019/Домінікана/

На "Рєчі Русів":
Ходили по морям регатой
На кораблях со мной ребята

Кричит мне мама: - Марш домой!
Кормой корабль причалил свой.
Иду, но не могу понять
Зачем
швартовы
о
т
д
а
в
а
т
ь
?
Ведь если без швартов остаться,
Как мне тогда
п
р
и
ш
в
а
р
т
о
в
а
т
ь
с
я
!
Быть капитаном - не пустяк,
А, не загадка -
не
м
о
р
я
к
!
И с этим мнением в макушке
Причалил я к своей
подушке!
Все капитаны к сну готовы
Лишь по звонку: -
"Отдать швартовы!"
Вмиг, засопев на радость маме,
Швартовы все отдались
с
а
м
и
!

P/S. я б девчонкам подарил все швартовы, что добыл!
Не для них все океаны,
и они ж
не
к
а
п
и
т
а
н
ы
!
27.06.2019=GoldKing=


Рецензии
Развесёлое у вас морское плавание! И прекрасно написано на обоих языках!

Ольга Шарко 2   07.08.2020 18:54     Заявить о нарушении
Буль-дзилинь!

Юрий Сафроненко   08.08.2020 03:02   Заявить о нарушении