Виктору Бойко в день его рождения

Заступнику голови Харківської
Обл. організації Н.С.П.У. В. С. Бойко
в день його народження (15 жовтня)

Думка думку обганяє,
як у морі хвилі, -
доки другу упіймаєш,
а вже третю змило.

Так всі вірші пише Віктор –
«обласний куратор».
Має голову він світлу –
розуму палату.

В ній думок тих – рій бджолиний, -
не порахувати!
Всі на Віктора гнуть спини,
навіть без зарплати.

Стільки меду наносили,
що й не переїсти.
Отже, Віктор має силу
у своєму місті!

Що там місто, – в Україні
він – не в сіні голка!
Цей поет відомий нині;
Звати – Віктор Бойко!

Серпень 2019 р.


Рецензии