Солодка любов Покрови

         «Щоб бути в світі цьому повністю
          незалежним поетом,
          потрібно бути цілком з Христом і Богородицею.
          Розгляньте ви, чи всі
          цілком з Христом і Богородицею.» І.Ш.
 


І так як життя все летіла
душа,
й до Бога поближче із тілом,
то так і просили
і душі, й сади: прийди!!
І— «худне і тане
                моє друге тіло.»


Прийди, і прийди, і прийди ти,
поете,
макнувся в небесні сади!
О Мати! запитаним раєм
любов’ю весь світ
обіймаєш!!!
Й не я, не політ,
не сади —
любов наша
кличе: прийди!!!


Щоб слово — із Центру — родити.

13.10.2019,
передсв’ято Покрови


Рецензии