Ерактагы якын дустым

Каян гына кинэт килеп чыктын?!
Йолдыз сыман учларыма син атылдын!
Минен ерактагы якын дустым...
Эллэ инде тоннэр-коннэн озынырак булсынгамы?
Йорэгем дэ - очар коштай
Сина таба омтылсынгамы?
Трубкада тавыш эндэшми...
Узенэ жэлеп итэ...
Уянырга иде мина -
Гашыйк булмыйча гына...
Э вакыт хаман алга чаба!
Теллэре жэллэми эйлэнэ.
Тормыш бик шак каткыч!
Ни житми сон сина - эй, кунел?!
Мин бит болай да бэхетле...
Болытлар да йозэ - ашыкмый,
Кояш та элеккечэ ялтырый.
Донья гына кинэт узгэрде...
Гаепле ана, белуемчэ, син генэ -
Ерактагы якын дустым...
Юк, мин еламыйм...
Мин еламыйм...

08.08.2019


Рецензии