Сине кургэч

Синен янда кабат яшэрдем мин.
Синен янда кабат яшнэдем.
Синен янда гына оялам мин-
Югалам мин яшлек язымда.

Сине кургэч каушыйм да калам мин,
Сине кургэч кабат елмаям.
Синен кочагында назланам мин,
Синен куенында югалам.

Синен белэн генэ искэ яшлек тошэ.
Синен белэн генэ йорэк тибэ ярсып.
Синен белэн генэ мин бэхетле.
Уйларымда да бары син генэ.

Сине кургэч эллэ нишлэдем мин,
Кыз чагыма кайттым эйлэнеп.
Оялам да, каушыйм, кызырам мин-
Янамын мин сою хисендэ.

27.07.2019


Рецензии