Котеп алган табышым

Жэйге жылы янгыр ява
Юып кунел моннарым.
Синме эллэ мэхэббэтем,
Котеп алган табышым?

Синен сихри елмаюын
Эсир итте йорэкне.
Кузлэрендэ серле нурлар
Яшлеккэ аваз салды.

Кулларын йомшак мамыктай
Иркэли кулларымны.
Синме эллэ мэхэббэтем,
Кабат янар йолдызым?

Иреннэрен дингез суы
Татлы, лэкин оркетэ.
Э кузлэрен качкын утрау-
Югалам яшелендэ.

Йорэгем ашкынып тибэ
Жыеп сонгы китеген.
Тозэлмэс яра юк икэн ул
Курэ белсэн бэхетен.

21.07.2019


Рецензии