Яшлек шаукымы

1. Сыя алмый тар ярларына
   Язгы ташкын ага ургылып.
   Шул ташкындай гомер язым ага
   Жэллэмичэ яшлек сулышым.
       Кушымта:
     Гомер утэ, саный яшлек елларым.
     Гомер утэ, кала агылып моннарым.
     Гомер утэ, ага ургып суларым.
     Гомер утэ, кала йорэк боегып.

2. Нинди уйлар, нинди хыяллар-
   Чынга ашмый шулай узганнар.
   Тилерепме - эллэ тилмереп
   Гомер агышында калганнар.
       Кушымта:(шул ук)

3. Сизэ кунлем, алда яна уйлар,
   Яна сихри, якты хыяллар.
   Агар гомер, исэр назлы жиллэр-
   Э без яшлектэ гел калырбыз...
       Кушымта:(шул ук)

20.06.2019


Рецензии