***

скоро скоро все пройдЕ
 біль і страх з душі уйде
біль терпіть немає сили
життя з болем не красиве

а як прийде щастячко
до нас до хати...
його  не прийдеться  чекати...
буду я Вітюнчика кохати
 в хаті буде щастячком сіяти...

ну хіба це не красиво?
дуже гарно дуже мило...


Рецензии