Сина

Кунелемдэ язлар,
Калды микэн назлар?
Йорэгемнен турлэрендэ
Ишетелэ кайтавазлар.

Алырмынмы соя
Кабаттан яна, коя?
Вэгъдэлэр мин бирмим сина
Упкэлэмэ зинхар мина!

Бик якын син буген мина.
Йорэгемдэ, бэлкем, бардыр урын сина...
Тик элегэ мин вэгъдэ бирэ алмыйм сина.
Бул син бары йорэгемэ минен дэва.

Кышлардан сон, буран урап язлар килэ,
Торенэ жихан аллы-голле чэчкэлэргэ.
Шул язларнын бул син жылы бер кояшы
Ку жиллэрне, болытларны тарат...
Ярат мине...

07.04.2019


Рецензии