Язлар котэ кунел

Китэсе килми быел кышнын бер дэ.
Я кар ява, исэ жиллэре-
Я булмаса куба карлы буран
Бирешмэскэ ахры исэбе?

Э без инде куккэ кузне тобэп
Язларынны сагынып котэбез.
Кошлар да бит иртэн чут-чут сайрый
Язны чакыралар соенеп.

Жылы язлар котэ безнен кунел
Э урамда салкын, кар ява.
Эй, кыш бураннары! Басылыгыз!
Яз кояшы куккэ кутэрел!

29.03.2019


Рецензии