Ах, згасы вас усих хоть тут трохы,

Шо загилзуе дохлого Коныка!

Дvараніе закат, чы заход,
Ек у нас тут говорать.
А мы всэ собі гонымо ос
Со своеjі коморы!

А хто будэ за Ваську лысток
Гонды во гнаты с клёныj?
Чы, мо, зохматыся да чаёк
Ексь уvарыты з опалу…

Мы v но с поjізда – і ву палёт!
На ровэра – j в раj онь якыj.
З ранку v нету в Козлов поездоф.
Всэ рымонты дорогы!

А потом, шо ты хоч, шоб С3лок
Ны путстрэлыв ны j пловав?
А потом… гэj, снотворн
Бы влупымшыс Шамшорык!

Да j іj от: розбудыла vа Сёмк
Нас у храмовым компыльсы.
І быvы!.. і vынысь но кудоjсь…
Ах, мілостів боvынька!

Дні ідут! А мы робым усё
На якогося горбача:
Пудмытаj-розгрыбаj но порог
Да односюj на полэ гноj.

Всэ заростае хаj у того,
Хто оно і vывоj vа,
Еслі шося поробыть в Гутов
Да в Буцов гынды во дэсь.

Паліструjім, прыjіхавшы но,
В свэjі сторічныj розвальні.
А кругом… засыпае Покров
Ма3 Боvыj обору.

Ну, зовут так тут кое-кого:
Ек санскріт ты удолаіш.
Эх!.. а вонь од мышов –
Прам гасы хоть ты компа.

Ну, дэ v в старості vонка.
Быззубыj, сліпоj пан!..
І ты за такого захочыш?

…і но Пратіутапана Маті
Сныцьця Тору бызмозглому


Рецензии