Е у неба якась невблаганнiсть

Є у неба якась невблаганність –
неможливість затримати час:
перша мить є – водночас – остання,
невблаганно остання для нас.

А чи небо потрібно благати
про повернення сонця і хмар?
Невблаганність повчає сприймати
кожну мить – як божественний дар.

Я люблю невблаганність небесну –
повернуть, що було, не молю.
Невблаганно у віршах воскресну,
бо життя невблаганно люблю...


Рецензии