Вода прозора лине в душу

Вода прозора лине в душу
Та пестить лагідно мене.
А я коханій вперся в уші,
Ще трохи, й мене пожене.

Не лише кров, що б'є висками,
Хвилює плоть та думка мліє.
Я наш роман, мов оригамі,
Складав... долоні знов пітніють...

Моя ж ти Бусіна, туга
Заполонила моє серце.
Коли ж віддаєшся нага,
Відкриєш в тіло щиро дверці.

Ті самі дверці, що колись
Їх створи в Рай, так називають.
Вони тендітні, неба вись
Відкрий мені, тебе благаю!


Рецензии