Замiсть тисячi слiв про вiйну

Замість тисячі слів про війну,
Про спотворені долі та сльози,
Дайте людям у мир промайнуть,
Зупиніть розкуйовджені грози.
Замість тисячі слів про війну,
Про ненависну тугу від болю,
Воскресіть довгождану весну,
Не тримайте в заручниках волю.
Замість тисячі слів про війну,
Возвеличте любов на планеті.
Прокидайтесь із пазурів сну,
Досить ладити щеми роздерті.
Замість тисячі слів про війну,
Хочу чути мільярди про щастя.
Про безмежний і зоряний нурт,
Нам важливо повірити в краще.
Замість тисячі слів про війну,
Хочу чути єдине: «Сьогодні
Ми закрили сторінку сумну,
Врятували майбутнє з безодні!»

11:45, 14.10.2019 рік.

Зображення: http://teachers.msk.ru


Рецензии