Минуле

тьма раступілась кінчалися дощі
і здається мені що у нашої долі.
ще обов'язково буде просвіт 
дочекавшись цей прелесне момент.
коли все що було залишиться там
де світла не буде, нікому як і нам.
де не було світу і не ту людей
яким бул потрібен більше життя своєї
звикнувши жити як жили вони,
боячись що не вистачить для них темряви.
борючись зі світлом всюди де він
намагався построить им новый мир.


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.