Уподобання. зi збiрки Щоденник Казанови

Мужчини завжди діляться охоче,
Про те, що їх приваблює в жінок.
Одних зворушє обличчя, добрі очі.
Кирпатий носик, ніжний голосок…

Цілком можливо, всяке кажуть люди:
Фігурка, ніжки, зачіска крута...
Мене ж "заводять", витончені - ГРУДИ,
А третій розмір - чиста СМАКОТА.

Таку красу я подумки вітаю,
Рахую потай кожен їх стрибок,
Відтак - обличчя й ніжки помічаю,
Ну, звісно, якщо "тягнуть" на ЗРАЗОК.

Встає волосся дибки на ДОЛОНЯХ,
А ніс вдихає дивний аромат,
Зникає сивина на МОКРИХ скронях,
І серце рветься, "лупить у набат".

Біснуються емоції, уява...
Навіяв погляд мій - палкий нестримний шал,
В її очах - стремління до... забави,
Напевно згодиться, - і в ліжку буде ШКВАЛ...

Покриють тіло ніжні поцілунки,
Проявиться прихована краса,
Жага з"єднає хтиві обладунки...
Не турбувати! Ми - на... небесах.


Рецензии