Танець буде повiльним... Блюз

Танець буде повільним... Повільними будуть обійми...
І повільну ходу подарує п’янкий саксофон.
Ти подивишся в очі тим відданим поглядом вільним,
тим, відвертим, розкутим, в якому нема заборон.

Так люблю я твої уповільнені блюзові руки.
Так люблю я дивитись у блюзові очі твої.
Я люблю твого тіла вповільнені блюзові рухи.
Блюз: це мить, як твої – і обійми, і тіло – мої.

А п'янкий саксофон сам вже повен музичного хмелю.
Він п'яніє від нас, як поети п'яніють від муз...
Справжній блюз має бути таким – не сумним, не веселим,
а повільним, інтимним, п'янким, ось тоді він є – блюз...

..................

Депозитфайл, інет


Рецензии