in love opium...

А Мы искали Выход... Снова натыкаясь Друг на Друга...

................................ don't hide music, it's opium
................................ for nobody, only for us
................................ let die tonight merrily
................................ we will play in decadence...

© Olga Karpilova  «in love opium...»*
________________________________
* -  this tale isn't have the end...


Рецензии