Осеннее настроение

Букет дрібненьких хризантем
мій прикрашає стіл, а осінь –
мені нагадує про те,
що серце ще кохання просить.

Бо стало холодно мені
без ласки й губ твоїх гарячих, -
чи пам'ятаєш наші дні –
окрилені ті дні, юначі?

Коли здавався іншим світ,
коли удвох були щасливі…
О, скільки вже минуло літ!
А ми вже стали мудрі й сиві…

Жовтіє листя хризантем,
і я – давно вже не з тобою.
Минуло літо золоте.
Так сумно… Сумно, аж до болю.
               
Жовтень 2016.


Рецензии