Wise people use all of the technology

Wise people use all of the technology …
for positive development in the World..
Dumb people destroy that to the negative only ...
they are hostile to themselves in that way too ...

Мудрые люди используют все технологии ...
к позитивному развитию в мире ..
Глупые люди разрушают это только негативом ..
в этом они тоже враждебны ...

Kloke mennesker bruker alt av teknologien...
til positivt utvikling i Verden..
Dumme mennesker ;delegger at  til negativ bare..
de er fiendtlige for seg selv ogs; p; den m;ten...

Zoja Sperstad


Рецензии