Оглянись

Азірніся…

Салодкія  балючыя успаміны
Мне кожны раз глыбока сэрца раняць.
І усё ж я ўдзячна, што цябе любімы
Зноў варачае да мяне… хоць памяць.

Хоць на імгненне гэтае спатканне,
Ізноў адчуць твашх далоней дотык
У якіе аддала сваё каханне
І усё астатняе, што мела, потым…

А ты пайшоў і болей не вярнуўся
І я цябе ні ў чым не папракаю
Але калі б ты любы азірнуўся -
Убачыў бы як я цябе кахаю…


Рецензии