108. Знову щедра осiнь у гостi завiтала. Пiсня

Знову щедра осінь у гості завітала,
Нам подарувала чудовий урожай!
А в подяку Богу молитва прозвучала:
"Дякуємо, Боже, за наш родючий край!"

       Приспів:
Ми дякуєм за сонце, ми дякуєм за небо!
За хліб щоденний на своїм столі!
За те, що добрий Боже, даєш нам все, що треба,
За осені погожі ясні дні!

       2
Яблука і сливи так гарно зародили!
Сам Господь їз неба їх дощиком полив!
А без Тебе, Боже, нічого ми не можем,
Дякуєм сердечно, що нас благословив!

      3
Дякуємо знову за Твоє дивне слово,
Що насінням правди у серці проросло!
Віримо наш, Боже, що Ти нам допоможеш,
Щоб це слово правди нас в вічність привело!

      12.10.2019.


Рецензии