Телезлочин

Дошкуляє  телебачення
українського  зразка.
Стало  засобом  збагачення
олігаршого  гуртка.
Не  піклується  культурою
більше  «вогник  голубий».
Став  свідомості  тортурою.
Вчить:  продай!  вкради!  убий!
Зиск! 
Ціна  не  має  значення.
Щоб  зростали  бариші  -
пропагує  телебачення
гріх  для  тіла  і  душі.
Злочин  коїться  проклятими,
і  безумство  це?..  Дарма.
Несмак,  глум?..
Народ  -  ковтатиме:
адже  вибору  нема.

09  січня  2008


Рецензии