Жовтнева пора

Жовтнева пора має шарм особливий.
Дивує палітрою щедрою барв.
Багрянцем оздоблена, золотом трав.
До статусу прагне володарки-жінки!
Красуні  Осінній нема відпочинку.
Та все ж потребує кохання й підтримки!
Засвідчить про це перехожий: вродлива!
Ось тільки питання: чи, дійсно, щаслива?

Щаслива, та тільки миттєвість природи
Окреслена подихом Вищих Небес.
Створити не складно їй казку чудес.
На жаль чи на щастя,  життя швидкоплинне!
Події нові нас очікують, зміни.
Бо час не стоїть, а крокує невпинно:
Позбавить панянку  чарівної вроди.
Прохання йому не потрібні та згода.

Жовтнева пора – у красі її зрілість!
А скільки тривати – на все  Божа милість!

12.10.2019


Рецензии