Котик

Маю котика. Пустунчик,
задавака і ласунчик.
Панські має апетити:
спробуй киці догодити...
Їв би -їв безперестанку -
муркотун вершки й сметанку.
Лишь на мить примружить вії -
знаю - снить молочні мрії.
От нявчить прохально котик,
роззявляє милий ротик,
встала шерсть на спинці дибки...
Ви вгадали: просить рибки!

2006


Рецензии