Осiнн

Іскристі сонця промінці
Пробилися скрізь хмари,
Йому радіють горобці,
Набридли вже тумани.

Дерева скинули наряд
І зразу спохмурніли,
Сумний стоїть осінній сад
І вишні почорніли.

Холодний вітер гілля гне
Низесенько додолу,
Кричить, що осінь поверне
На зиму вже сурову...


Рецензии