***

а мій світ такий хороший
шастя є достатньо грошей
хожу на танці веселюсь
з любовью для сімьї тружусь.

...є і дітки і онуки є вже правнук
хлопчачок
мого щастячка клочок... ...така крихітка маленька
моя дитиночка гарненька...
мій Леонтій дорогенький...


Рецензии