Life is watercolor painting

Life is watercolor painting ...
That painting is painted all the time ...
All the gory details ...
It comes to our senses eventually ...
How to be wiser ...
If we look through the hazy ...
If we see everything sharper ...

Livet er akvarell maleriet...
Den maleriet males hele tiden...
Det kommer frem alle dystete detaler ...
Det kommer vеres forstander etter hvert...
Slik blir klokkere...
Hvis vi ser gjennom det tеkende ...
Hvis vi fеr se alt skarpere...

12.10.2019 Zoja Sperstad


Рецензии