Укр. Не вгадав

Я думав, вона буде білоручка,
таких було багато у батьків,
але вона була із працею співзвучна
зовсім не так, як хтось цього хотів.
Вона виконувала всю свою роботу
у школі, вдома, в себе на городі,
навіть в неділю і в суботу
все, що росте у цій природі.
Любить вона у школі діточок,
які до неї тягнуться, немов до сонця квіти,
приходять з  радістю до неї  на урок,
щоб разом з нею біля столу посидіти.
Там розвязати декілька задач,
та задоволення отримати у цьому,
щоб знав про не все,не один глядач
і радісно було йому самому.


Рецензии