Велике кохання

Всі почуття історії великого кохання
блискучі враження ніколи не забути
у мене в спогадах виникли питання
до тебе завжди погляд був прикутий...
Всі почуття історії великого кохання
у очі тобі дивлячись я хочу сказати
уважно наодинці вислухати є прохання
твій погляд на життя хочу я взнати...
Всі почуття історії великого кохання
ще не закінчуються а тільки починаються
зізнанням мабудь порушу я мовчання
знай що на дорозі щастя не спиняються...


Рецензии