танець свiтла на свiчках - Ukr

танець світла на свічках
думи
сон
стінного цвяха
в полум’ї фламенко
птаха
згадка світла
та гірка

погляд кинув
де лежать
стелі витончені грані
поплавець мого бажання
пропадає
і летять
щепки
і збирають ліс
південь
за пташам
на північ
за світанком
перші півні
а пером на крила
біс
що як шафна міль
тихцем
проїдає долю
вміло

де ж пернатий той
що білий
що служив
колись гінцем

душі вчаться
як мовчать
в клітках
де земля просіла
вже нема
для болю
тіла
а точила
для меча

принеси
не в сни
мені
райських яблучок
і літа
гілочку вербову
вітру
спрагу зір
тим у вогні

я чекаю
янголя
відкриваю серце
радо
недоспіваним баладам
і словам
що не болять

10 Жовтня, 2019


Рецензии