Коз

Эллэ коз килде диярсен
Карлы янгыр буген ява
Кайчан туктаганын белмэссен
Коннэр кышка таба ага.

Нигэдер тэннэрем сызлана
Эллэ урамдагы салкыннарга
Э кунелем хаман кызганычка
Чыгып китэр иде урманнарга.

Керфегемэ кар бертеге кунды
Курэсен кыш тиздэн керер
Э мин жулэр жылы коннэр котэм
Имеш ходай эле бирер.


Рецензии