Дождь Rain

Дождь сегодня
Делает подсказку
Как войти
В отчаянную сказку,

А в ту, в которой
Гриф необходим,
Выйти из дождя
Совсем сухим.

Но не всем
Всё это удаётся
Дождь же надо мною
Лужами смеётся.


Rain today
Makes a hint
How to enter
In a desperate tale

And in the one in which
The vulture is necessary
Get out of the rain
Completely dry.

But not everyone
All this succeeds
Rain is necessary for me
Laughing in puddles.


Рецензии