Пiсня шута. пер В. Берестова

Ось король в похід йде
Військо за собою веде.
Сто гусар - вусанів
Сурмлять марш сто трубачів
І з обозом бердишiв
Їде скарбник. Підлетів.
Сміливий Птах.
На бердиш сів
І запитав:
"Цей картонний
серед інших чий бердиш? "
І король сміливо йому
каже "Що тобі до того?
Киш! "


Рецензии