Кiльце

(з почутого дитячого)

«Бачу як страждають
всі навкруг щодня.
В секонді – учитель,
в секонді – рідня.
Секонду у класі
дух поверх голів.
Мука – не ходити
в школу я б волів…

Мимохіть у тему
я дорослу вліз...
Вулицею нині
не пройти без сліз.
А і вдома жура,
голоду кільце.
…В школі ж нас любити
вчать усе оце…»

Жовтень 2019


Рецензии