Ос нн р внодення

     Осіннє рівнодення


                Святій Трійці з любов’ю
                і трепетом
                присвячується


Люди, тримайтесь, бо ми
повернемось
сонце і я
ось це сяйво — на заході —
тчеться
а ми точно тоді
розітнемо
тьму
і нечестя!


Я би сам та й не зміг вам
так обіцяти
але Той, Хто наповнює
серце
і сонце-озерце
переповнив весь світ міріадами цяток
так як Ним ще все скажеться —
бо Він любить — це серце!!

23.09.2019


Рецензии