The joy of every single day

I want to share with people just the joy ...
The joy of every single day ...
The joy of wisdom ...
There is always something beautiful that you can look at ...
It is perfectly beautiful nature ,,
Whatever the weather or the time ...
Nature is perfect in its beauty ..

Jeg vil dele med mennesker bare gleden...
Gleden av hver enkelt dagen...
Gleden av visdom...
Fines alltid noe vakkert, som du kan se p; ...
Det er fulstending vakkert naturen,,
Uansett v;r eller tiden...
Naturen er perfekt i sin skj;nnhet..

Хочу поделиться с людьми просто радостью ...
Радость каждого дня ...
Радость мудрости ...
Всегда есть что-то прекрасное, на что можно посмотреть ...
Это полностью красивая красивая природа ,,
Какая бы ни была погода или время ...
Природа прекрасна в своей красоте ..

Zoja Sperstad


Рецензии