талант слова

читачі

цініть не нас

 а пезія тут   класс

...талант і муза і кохання
ніжність ласка і бажання...

жити в мирі благодаті щоб горю  безпорадності не дати

Недати
 шансу вибить нас із колії...


Рецензии