Запитай мене, запитай...

Запитай мене, запитай
Про осiннi дощi щоранку,
Про схiд сонця, що насвiтанку,
Та про долю, що непроста.

Запитай мене, запитай,
Я тобi вiдповiм, як серце
Завмира кожен раз та б'ється
Гучно... Ти тiльки пам'ятай

Про  ту долю, що непроста,
Про схiд сонця, що насвiтанку,
Про осiннi дощi щоранку...
Запитай мене, запитай...


Рецензии