Жовтень-2019-3

Косяк гусей на південь відлітає
прощальний гегіт ледве чути
і дощ осінній сльози викликає
адже їм батьківщину не забути...
Їх у дорогу проводжає сіре небо
вони сумують вже за рідним краєм
від холодів сховатися їм треба
а там де тепло вони вважать раєм...
А на останок свої домівки оглядають
і незабаром махаючи крилами парять
не обертаючись нестримано ридають
скоро повернемось вони мов говорять...


Рецензии