Виршик про мене

Всім вам бажаю доброго дня
Дозвольте представитись
Єлизавета- я
Маю ім'я справжньої леді
Та з радістю їжджу на велосипеді

Багато,що вмію люблю та бажаю
Та все по порядку розповідаю
Я королева для мами і тата
Коли немає в дома брата

В разом ми дружна сім'я та гостина
Часто скликаєм велику родину
З татом вечерю святкову готую
З мамою пряники я розфарбують

А, щоб веселіше нам всім було
Придумаю квест чи роздам доміно
Асоціації, Джанга, Дуплет
Найкращі розваги це не секрет

Можу у шахи з дідусем грати
Або казки з бабусею складати
Люблю ліпити та малювати
Гімнастику можу вам показати

А ще викликає мій інтерес
Хом'як, папуга, равлик та пе
Серед чудових домашніх тварин
Улюбленець є чорний котик один
Він захисник мій та вірний друг
У вільний час не злазить із рук

Що ще сказати звичайна дівчина
Весела допитлива та справедлива!


Рецензии