Мрiйник-2019

Мабуть на землі останній мрійник
острівець кохання ще не відшукав
він зі слів складає свій вітрильник
і удачі вітер миттю він спіймав...
Мабуть на землі останній мрійник
пливе к бажаному щастю по зіркам
сяє йому місяць як світильник
і за вірний шлях він вдячний небесам...
Мабуть на землі останній мрійник
творчістю своєю завойовує серця
завжди буде правди він прихильник
і з цим гаслом йде до самого кінця...
Мабуть на землі останній мрійник
досі свого часу ще з надією чекає
він жіночих чар заручник і невільник
і порозуміння у житті знайде натякає...


Рецензии