цi бывае у сэрцы пуста?

ці бывае пустым сэрца?
каб у ім ужо нікога... воля.
ні кахання, ні страсці, ні вернасці.
... але і не кроплі болю.

ці бывае ў сэрцы пуста?
не разгледзіш гэта вачыма,
ды не раскажаш вуснамі.

зойдзешь?... чакаю... магчыма.


Рецензии