Як тут стрiти долю

Скрині пам’яті замкнУті, а ключі й повикидали.
Пізніше та назамість мирнішого: ні дня, ні каїну, ні юді, не рідня; а смерть й братерським окупантам.

Дуже чітко, як карбовані кроки слова у Вашому вірші. З теплом та повагою, Богдана Синюк 02.12.2011

світу щира пісня
лунає, — не чують...

врода світить в очі,
то її й не бачать...

на когось кріпачать,
собі не дивують...

над утлілим вплачуть,
зднюють як вночують...

дочорніє й біле
в існування сіре...

Життя ж, кольорове, —
і не розгортають

 


Рецензии