У обjймах ночj

Стою у обіймах ночі
Дивуюся чарам землі!
Вітер гойдає,шепоче
Гуде над дахом моім
Хмарки пливуть у безодні
Воля!Простір!Життя!
Райська украінська природа!
Святе  іі майбуття!
Красуюся миротворінням!
Зорі! Ніч! Небеса!
Творю! Творю вірші!
Яка навколо краса!


Рецензии