Суворi люди в одностроi

Суворі люди в однострої
Вбивають один одного що дня.
Політики говорять і говорять,
У кожного солдата є сім’я.
Нам з телевізора твердять про перемогу,
Але немає там політиків дітей.
І з Заходом немає сенсу в перемовах. 
Вони глухі до нас і наче без очей.
Це дуже важко усвідомити, що треба
Нам домовлятися з колишнім ворогом.
Війна – це для політиків потреба,
Тоді раби слухняніше під батогом…

09.10.2019 Дмитро Дробін

 


Рецензии