Т ркия киятен чакырам сине

Т;ркия ;киятен; сине чакырам,
Анда тормыш ничек матур, си;а к;рс;термен.
Мин булырмын сине; гидом ;;м ;;р рассвет,
Синн;н к;рк;мр;к н;рс; юк дип ;йт.

;;м ак ком ди;гез ярында,
Син гладить ничек безне; хыял.
;з кулы; бел;н м;х;бб;тк; кагылып,
;;м бу ;киятне мин си;а б;л;к ит;м.

Моны; ;чен без сине; бел;н билет сатып алабыз,
Ч;ч;не д; та;га чыгарбыз.
Анда х;рм; ;;м Кояш уйный бел;н ай,
Йокы хыял т;гел, ; к;ренеш кайда булачак.

;;м мин бу ;киятне си;а ачармын,
Язмышы;да я;а китап буларак.
Теле;не йотып, Елмаеп,
Син а;лыйсы;, бу х;лне т;шемд; ген; к;рг;нсе;.

;мма бу ;кият уен булмаячак,
Без анда сине; бел;н яш;яч;кбез.
Ике ай т;гел, ; бер гомер,
Син шат мин бел;м улыбнись.

Кил;ч;кне д; безне; ;чен т;зияч;кмен,
Т;ркия ;киятл;ре.
Син анда минем йолдыз,
Мин сине яратырга ;;м кулларда киярг; ;ыенам.

8.10. 2019. Т;н вакыты 12: 00.

В турецкую сказку тебя позову на татарском.


Рецензии