Зул

Эхирни акъатна вичин макъамрай,
Гвадриз гьазур хьанва дере, тепе, тlул.
Авахьиз тарарин кьецlил скlамрай,
Чилериз ярх жезва, галат хьана зул.

Къизилдин стlалар-пешер хъичинна,
Махпур гебейрикай вичиз месзава.
Кичlезва амукьда ахпа геж хьана,
Хъуьтlуьн къайи нефес кьамук гьиссзава.

Чизва ял ягъадай вахт агакьнава,
Макъамда мад кlвачел къахрагъ жедайвал.
Ксуз гьазур я зул-хъуьтlуь къе-пака,
Вегьида чилерал лацу адеял.
08-10-19


Рецензии