Шановнi браття-ми не вороги

Обращение к здравомыслящим Украинцам

Шановнi браття, ми не вороги!
Ми е народ единий зпоконвiччя!
Вдивiться ж знов у нашi Ви обличчя,
Шановнi браття- ми не вороги!
Не вiрте тим хто каже Вам що ми-
Бандити, сепари, падлюки та сволота,
Вам брешуть Вами обранi пани,
Вважаючи, що Ви дурна бидлота!
Ми не прийшли до Вас у дiм з мечем,
Не бомбимо Львiв, Вiнницю чи Суми,
У мирнiм свiтi зрощувать дiтей-
На те лише спрямованi всi думи!
Отож бо схаменiться, не стрiляйте,
Та не вбивайте наших дiточок,
I нас Ви ворогами не вважайте,
Не натискайте бiльше на гачок!
Послухайте як ми пiснi спiваем
На мовi рiднiй- серцю дорогi,
Спiваймо ж з нами,
Будьмо жить в любовi!
Скажiмо разом:
"-НI ДУРНIЙ ВIЙНI !!!"

https://youtu.be/Knn5kJRTUD8 - видео с песней Зiнання

К сожалению нет в телефоне украинского языка,
 поэтому вместо украинской буквы "Е" использовал русскую.


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.