Мовчу

Я зтихну.Змовкну.Усміхнусь.
У тиші,серце,душу крає.
Не віриш? Так воно й буває...
Мовчу.Та серцем озовусь.

Я розмовлятиму з тобою.
Дощем на трави упаду.
Напевне нишком украду...
Та й поведу у ніч з собою.
 (Понкратова.О.В.)


Рецензии